Varför köpa av oss?

1Bästa prisgaranti

På swedenbatteri.se kan du förvänta dig priser som är 20-50% lägre än andra platser. Om du hittar lägre priser på konkurrenternas webbplatser, meddela oss. Vi kommer att matcha dessa priser och lovar att erbjuda högkvalitativa ersättningsbatterier till tillverkarens ursprungliga pris.

2Brett sortiment av produkter

swedenbatteri.se har över 500 000 olika batterimodeller. Vårt forskningsteam arbetar ständigt med att utöka vårt sortiment för att möta dina behov. Om du inte hittar en länk som passar din modell, kontakta vår kundtjänst, vi hjälper dig gärna att lösa problemet.

3Kvalitetsgaranti

På swedenbatteri.se strävar vi efter att erbjuda högkvalitativa och hållbara batterier till våra kunder. Varje batteri i vårt lager har genomgått hundratals stränga tester, inklusive kapacitets- och spänningsprov. Vi säkerställer att varje batteri uppfyller höga standarder för att möta kundernas behov.

430 dagars obetingad återbetalning

Alla batterier omfattas av vår 30 dagars återbetalningsgaranti! Om du inte är nöjd med våra batterier eller om det uppstår några problem, kontakta vår kundtjänst för återbetalning.

51 års garanti

Alla våra produkter omfattas av en 12 månaders garanti! Om det uppstår några batteriproblem under denna period erbjuder vi gratis reparation.

6Snabb leveransservice

Så snart vi har bekräftat att din beställning har mottagits framgångsrikt, kommer vi omedelbart att arrangera leveransen och skicka den inom 24 timmar.

7Kundtjänst

swedenbatteri.se har ett stort team av högkvalificerade kundtjänstexperter som står till ditt förfogande när du har frågor. Du kan kontakta oss via e-post eller livechatt, och vi kommer att svara inom 12 timmar.

8Ingen registrering krävs, vi skyddar din integritet

På swedenbatteri.se hanterar vi noggrant dina personuppgifter och vidtar alla nödvändiga åtgärder för att säkerställa att ditt köp är 100% säkert. Alla betalningar garanteras av PayPal. Du kan köpa med förtroende!

9Enkel retur och byte

Alla våra produkter omfattas av 30 dagars återbetalningsgaranti och 30 dagars byte. Om du har några problem med produkten eller inte behöver den alls, kontakta vår kundtjänst för att returnera produkten.

10Hela vägen försäkring efter försäljning

Vårt supportteam består av erfarna batteriexperter. Vi värdesätter din tid och dina behov och är alltid redo att ge korrekta och professionella råd samt svara snabbt på alla dina frågor och bekymmer. Vårt mål är att erbjuda snabb support för att ge dig den bästa upplevelsen av att köpa och använda våra produkter.

11Professionell förpackningsdesign

Vi har ett professionellt designteam som använder robusta skyddslådor och fyllmedel för att minimera påverkan från yttre faktorer på produkterna. Vi använder vattentäta material och förseglingsmedel för att skydda batterierna från fukt och vatten och säkerställa integriteten och prestandan hos våra produkter.